Love life. Love fashion. Love art. Love traveling. Love taste.

Какво промених и искам да променя в живота си?

Какво промених и искам да променя в живота си?

Понякога в живота ни идва този период, в който си правим равносметка и се питаме какво бихме променили в живота си, за да бъдем по-щастливи. Интересно, за сега се справям добре с промените и те винаги са били за по-добро. Нахвърлях един списък с неща, които ми се въртят в главата от доста време и реших да ви ги споделя.

Какво промених?

Върнах се в България. Учих шест години в Милано, Италия. Сладолед, пица, паста, уредена работа – да, ама това не беше моето място. За ваканция е супер, но не го чувствах като вкъщи.

Изтрих някои хора от живота си. Случи ми се да разбера, че близки, за които съм правила всичко и винаги са били на първо място за мен, никога не са го оценявали и съответно никога не биха направили нещата, които аз правя за тях. Съответно, реших, че нямат място в живота ми. Тези, които са ме наранили също не са изключение.

Да подарявам дрехи, които не нося. Усетих се, че съм пълна с дрехи, които никога няма да облека, но упорито отказвах да се разделя с тях. Промених го. Вече ги нося в една църква до баба и дядо.

Да отделям повече време за нещата, които харесвам – спорт и изкуство.

Какво искам да променя?

Искам да съм по-уверена в себе си и възможностите си.

Да намеря работата, която ме прави истинска щастлива. Искам да намеря работата, в която ще мога да разкрия пълния си потенциал, работата, с която ще бъда по-креативна. Общо взето си мечтая за промяна на 180 градуса, далеч от комфортната ми икономика.

Да науча повече чужди езици.

Да чета повече книги. В напрегнатото ежедневие, четенето на книги остава на заден план. „Играта на ангела” от Карлос Сафон е първа в списъка.

Да превъзмогна страха си от високо. Интересно, този страх се отключи в много напреднал период от живота ми. Обмислям скачане с парашут след месец – да видим как ще подейства терапията.

Да имам повече време за истинските си приятели. Не тези, с които мога само да пия кафе и да излизам по дискотеки, а тези, които са се доказали във времето с постъпките си.

Нуши Миленкова

Comments

commentsВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Моля изчакайте

Абонирай се сега!

Лесно е, въведи името и e-mail адреса си и ще получаваш веднага всяка наша нова статия :)