Love life. Love fashion. Love art. Love traveling. Love taste.

Еднакви ли са всички жени?

Еднакви ли са всички жени?

Няма как да не сте чували, а ако сте жена, сигурно и казвали: Всички мъже са еднакви 🙂

Няма да изказвам никакво мнение по този въпрос, но това, което забелязах е, че дамите определено не са горепосоченото. Всяка има едно основно поведение и очаквания към представителите на силния пол. В определени ситуации може да прояви и черти на останалите по-долу изброени, но като цяло следва основното. 

Семейният тип – тези дами са привлечени от спокойни, стабилни и зрели мъже. Тяхната визия за перфектна връзка е да се чувстват сигурни – кино, ресторант, почивка, прекарана с партньора. Съответно се стремят към продължителни взаимоотношения, несигурността ги изнервя. Грижовни са към мъжа до себе си, правят компромиси, но не жертват себе си! Ако не получават необходимото отношение и  уважение за известен период от време ще си тръгнат.

Couples

Мъже-мелачката – тя иска да се забавлява и е заинтересована от това да си доставя удоволствия. Избягва сериозните връзки, предпочита мимолетните и не ангажиращи. Ако не й се обади мъжът, с когото се е прибрала снощи, няма проблем, дори й спестява усилието да му обясни, че няма смисъл да се виждат, защото между тях няма да се получи. Тя не дава нищо от себе си,  дори това, че му предоставя компанията си му е много.

Раздаващата се – толкова много се нуждае от човек до себе си, че е готова да даде всичко. Прави всевъзможни компромиси и жертви за мъжа до себе си- поставя го на първо място. Не просто се съобразява с мнението му, а го приема като свое. Обикновено не протестира, когато не се държат с нея добре, а се свива и премълчава. Пред обкръжението си обаче демонстрира, че всичко е наред.

Авантюристката – тези представителки на нежния пол обичат предизвикателството. Едно добро момче, което им поднесе сърцето си на табла, най-вероятно ще се опари. Те са привлечени обикновено от т.нар. „лоши момчета“, защото там има игра, някаква несигурност и това ги амбицира. Ако нещата се получат, ще са доволни, че са постигнали целта си, ако не просто ще си тръгнат – голяма драма няма. Държат на себе си и няма да позволят проявата на неуважение.

adventure.jpg

Патологичната романтичка – тя търси принца на бял кон. Да й прави изненади, да я носи на ръце, рози, залези…и т.н. Този тип дами искат да изживеят любов като по филмите. Обикновено са абсолютно пасивни и не биха направили нищо, ако той не дойде и не покаже интерес. Те са грижовни и мили, докато получават същото. В противен случай могат да си тръгнат и дори да не кажат защо.

Момичето на тати – това са дамите, които търсят заместителя на бащите си. Слънчеви и жизнерадостни като малки момиченца, така че са лесно забелязвани от мъжете. Те изискват някой да се грижи и да се съобразява с тях, да получават всичко, което искат и винаги да става тяхното. В тези случаи са обичливи и мили. Ако обаче нещо не се случи както го искат….стоите и гледайте как се цупят и се тръшкат.

daddy's girl

Всички прилики с действителни лица и събития са напълно случайни 🙂

Xoxo,

Еми Стоянова

Comments

commentsВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Моля изчакайте

Абонирай се сега!

Лесно е, въведи името и e-mail адреса си и ще получаваш веднага всяка наша нова статия :)